Yveco Företagskonsult AB

Dalarnas län

Information

Yveco Företagskonsult AB är ett av många verksamheter som finns i Rättvik. Det är nämligen den kommunen som Yveco Företagskonsult AB finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Yveco Företagskonsult AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Yveco Företagskonsult AB som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1995-07-17. Men sedan 1998-01-01 så har Yveco Företagskonsult AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Storåkersv. 17, 795 36, Rättvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Yveco Företagskonsult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 023-18845.

Rättvik arbetar för att verksamheter som Yveco Företagskonsult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Yveco Företagskonsult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Dalarnas län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, små och medelstora företag, inom områdena miljöledning och ekonomiska bidrag, import av prydnadsartiklar och leksaker, fastighetsmäklarverksamhet, handel med värdepapper samt import av artiklar inom fritidssektorn ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Yveco Företagskonsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Yveco Företagskonsult AB och det är följande personer, Hellman, Nils Åke som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellman, Inga-Britt Yvonne som är född 1947 och har titeln Suppleant, Anderman, Pekka som är född 1965 och har titeln Revisor, Sjöström, Torbjörn som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Yveco Företagskonsult AB är 556520-4905.