Öna Fastighets AB

Dalarnas län

Information

556525-3233 är organisationsnummer för företaget Öna Fastighets AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Öna Fastighets AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Rättvik som är den kommunen som Öna Fastighets AB finns i.

Öna Fastighets AB har varit registrerat sedan 1995-08-01 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Öna Fastighets AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-01-02.

Öna Fastighets AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Rättvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Öna Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Öna Fastighets AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5252525 eller genom brev på följande adress:
Västbjörka 190, 795 95, Vikarbyn

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och inventarier ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Öna Fastighets AB och det är Björk, Rolf Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahl, Hans Primo som är född 1944 och har titeln Suppleant, Skoglund, Jimmy Rolf Joel som är född 1974 och har titeln Revisor, Hedbern, Jan som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Wermdal Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,