Gärdebygården Fastighets AB

Dalarnas län

Information

Gärdebygården Fastighets AB hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Gärdebygården Fastighets AB finns. I Rättvik så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gärdebygården Fastighets AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Gärdebygården Fastighets AB har haft sedan 1999-01-01. Gärdebygården Fastighets AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Gärdebygården Fastighets AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hantverksbyn 4, 795 36, Rättvik men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Rättvik arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Gärdebygården Fastighets AB Privat, ej börsnoterat.

Gärdebygården Fastighets AB har idag 556525-5022 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Gärdebygården Fastighets AB

Bolaget skall äga och förvalta hotell- och pensionatsfastigheter och därmed förenlig verksamhet.

I Gärdebygården Fastighets AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Strandberg Höglund, Lena-Karin som är född 1957 och har titeln VD, Höglund, Lars Billy som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandberg Höglund, Lena-Karin som är född 1957 och har titeln Suppleant, Lindahl, Eric Hans Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .