Pändel & Johanssons Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Pändel & Johanssons Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Rättvik. Det är nämligen den kommunen som Pändel & Johanssons Aktiebolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Pändel & Johanssons Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Pändel & Johanssons Aktiebolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1995-12-01. Men sedan 1995-01-01 så har Pändel & Johanssons Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Långbryggev. 20, 795 32, Rättvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Pändel & Johanssons Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0248-13400.

Rättvik arbetar för att verksamheter som Pändel & Johanssons Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Pändel & Johanssons Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Dalarnas län.

Bolaget skall driva detaljhandel inom livsmedelsbranschen, driva verksamhet inom catering och restaurangbranschen, idka försäljning och installation av kommunikationsutrustning, televisions- och videoutrustning inom elektronikbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Pändel & Johanssons Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Johansson, Gudrun.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Pändel & Johanssons Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Gudrun som är född 1944 och har titeln VD, Johansson, Gudrun som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Osseén, Rolf Oskar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pändel, Per Emil som är född 1975 och har titeln Suppleant, Hagberg, Barbro Ulrika som är född 1965 och har titeln Revisor, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant.Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Pändel & Johanssons Aktiebolag är 556527-3082.