BeWe Bränsle AB

Dalarnas län

Information

BeWe Bränsle AB är ett av många verksamheter som finns i Rättvik. Det är nämligen den kommunen som BeWe Bränsle AB finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

BeWe Bränsle AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

BeWe Bränsle AB som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1996-06-03. Men sedan 1997-01-01 så har BeWe Bränsle AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Åkeriv. 4, 795 32, Rättvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BeWe Bränsle AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0248-12421.

Rättvik arbetar för att verksamheter som BeWe Bränsle AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för BeWe Bränsle AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Dalarnas län.

Bolaget skall bedriva förädling och sortering av restprodukter samt hantering, förädling och försäljning av biobränsle ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för BeWe Bränsle AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BeWe Bränsle AB och det är följande personer, Werpers, Bengt Andreas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Werpers Dahl, Karin Maria som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Werpers, Erik Lennart som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Anderman, Pekka som är född 1965 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för BeWe Bränsle AB är 556532-2608.