NORDBET Nordisk Betindustri AB

Dalarnas län

Information

I Dalarnas län så finns NORDBET Nordisk Betindustri AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Rättvik här finns det många olika Aktiebolag. NORDBET Nordisk Betindustri AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Dalarnas län. Rättvik jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Dalarnas län gör att bolag trivs där.

NORDBET Nordisk Betindustri AB är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556539-4516.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0248-12945 alternativt besöka eller skicka post till NORDBET Nordisk Betindustri AB på följande adress Industriv. 12, 795 32, Rättvik.

NORDBET Nordisk Betindustri AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I NORDBET Nordisk Betindustri AB så sitter följande personer i styrelsen: Bolmstam, Hans Arne Christer som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Brask, Rolf Börje som är född 1946 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva syrabetning och målning av stålmaterial samt äga och förvalta fastighet och därmed förenlig verksamhet.