Berguvens El & Säkerhet Aktiebolag

Dalarnas län

Information

556545-6729 är organisationsnummer för verksamheten Berguvens El & Säkerhet Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Berguvens El & Säkerhet Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Rättvik som är den kommunen som Berguvens El & Säkerhet Aktiebolag finns i.

Berguvens El & Säkerhet Aktiebolag har varit registrerat sedan 1997-09-18 och det finns flera verksamheter i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Berguvens El & Säkerhet Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Berguvens El & Säkerhet Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Rättvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Berguvens El & Säkerhet Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Berguvens El & Säkerhet Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0248-22150 eller genom brev på följande adress:
Stumsnäs Byv. 96, 795 95, Vikarbyn

Bolaget skall driva installationsverksamhet inom el-, lås- och säkerhetsbranschen, försäljning och installation av el, säkerhets- och kommunikationsutrustning, försäljning av utrustning inom brand och säkerhetsbranschen, bedriva konsultverksamhet inom el, larm och säkerhetsbranschen. Bedriva maskinuthyrningsverksamhet av el- och hydralmaskiner samt ikda därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Berguvens El & Säkerhet Aktiebolag och det är Bäckström, Knut Jonny som är född 1957 och har titeln VD, Bäckström, Knut Jonny som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäckström, Maj-Britt Kristina som är född 1934 och har titeln Suppleant, Hagberg, Barbro Ulrika som är född 1965 och har titeln Revisor, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor