Rättviksbacken AB

Dalarnas län

Information

Rättviksbacken AB hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Rättviksbacken AB finns. I Rättvik så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rättviksbacken AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Rättviksbacken AB har haft sedan 1998-01-01. Rättviksbacken AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Rättviksbacken AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Slalomv., 795 35, Rättvik men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0248-51300.

Rättvik arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler företag.

Idag är Rättviksbacken AB Privat, ej börsnoterat.

Rättviksbacken AB har idag 556546-8252 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Larsson, Lars Magnus i förening med en av -Edenheim, Kersti Karolin Susann L -Karlsson, Krister Mikael Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Rättviksbacken AB

Bolaget skall driva skidanläggningen och sommarrodelbanan med därtill hörande aktiviteter i Rättviksbacken ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Rättviksbacken AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Edenheim, Kersti Karolin Susann L som är född 1968 och har titeln VD, Edenheim, Kersti Karolin Susann L som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Krister Mikael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagman, Pär Karl Erik som är född 1974 och har titeln Revisor, Nordkvist, Lars Erik Göran som är född 1953 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .