Dala Ledstång & Snickeri AB

Dalarnas län

Information

I Dalarnas län så finns Dala Ledstång & Snickeri AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Rättvik här finns det många olika Aktiebolag. Dala Ledstång & Snickeri AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Dalarnas län. Rättvik jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Dalarnas län gör att bolag trivs där.

Dala Ledstång & Snickeri AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556548-8938.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0248-12624 alternativt besöka eller skicka post till Dala Ledstång & Snickeri AB på följande adress Snickeriv. 4, 795 32, Rättvik.

Dala Ledstång & Snickeri AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Dala Ledstång & Snickeri AB så sitter följande personer i styrelsen: , Tyskhagen, Anna Karin som är född 1973 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av ledstänger, byggnadsrörelse, äga och förvalta fastighet samt värdepapper och därmed förenlig verksamhet.