Wealthy Development Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Rättvik och Wealthy Development Aktiebolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många företag där och Wealthy Development Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Wealthy Development Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Wealthy Development Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1998-04-09. Det finns flera olika företag i Dalarnas län som är ett stort län. Rättvik där företaget finns i jobbar för att företag som Wealthy Development Aktiebolag ska trivas.

Wealthy Development Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Rättvik så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva import, grossistförsäljning och export av konfektion och väskor samt butiksförsäljning av konfektion och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wealthy Development Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Wealthy Development Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Wealthy Development Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0248-10066.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Wealthy Development Aktiebolag är Bihl, Mei Kwan Lisa som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Choi, Lai-Kum som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Bihl, Patrik Johan Tord som är född 1977 och har titeln Suppleant, Hagberg, Barbro Ulrika som är född 1965 och har titeln Revisor, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Wealthy Development Aktiebolag har 556554-7089 som sitt organisationsnummer.