Thermalloys AB

Dalarnas län

Information

Thermalloys AB hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Thermalloys AB finns. I Rättvik så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Thermalloys AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Thermalloys AB har haft sedan 2003-08-04. Thermalloys AB har funnits sedan och 2000-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Thermalloys AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Brändav., 795 32, Rättvik men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0248-12577.

Rättvik arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler företag.

Idag är Thermalloys AB Privat, ej börsnoterat.

Thermalloys AB har idag 556565-9025 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Thermalloys AB

Bolaget skall verka inom området high thermal alloys engineering främst konstruktion, tillverkning och försäljning av processutrustning i högtemperaturmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Thermalloys AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bernhardsson, Sven-Olof som är född 1943 och har titeln VD, Bernhardsson, Sven-Olof som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Bernhardsson, Johan Ludvig Olof som är född 1968 och har titeln Suppleant, Larsson, Liss Lars Åke som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .