Lagerlicens i Rättvik Aktiebolag

Dalarnas län

Information

I Rättvik finns det ett Aktiebolag som heter Lagerlicens i Rättvik Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Lagerlicens i Rättvik Aktiebolag i Dalarnas län. Rättvik är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Lagerlicens i Rättvik Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Dalarnas län.

Sedan 1999-07-07 så har Lagerlicens i Rättvik Aktiebolag varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Lagerlicens i Rättvik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Lagerlicens i Rättvik Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Storg. 14, 795 30, Rättvik. Vi ni istället prata med Lagerlicens i Rättvik Aktiebolag så kan ni göra det på 0248-10333.

Bolaget skall bedriva handel med kläder, sport- och fritidsartiklar i parti-, butiks, torg- och marknadshandel samt ambulerande och tillfällig handel med livsmedel och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Sörlin, Berndt Torgil som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sörlin, Richard Torgil som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Sörlin, Solveig Katrin som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Sörlin, Wiveca Solveig som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagberg, Barbro Ulrika som är född 1965 och har titeln Revisor, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Sörlin, Berndt Torgil -Sörlin, Richard Torgil -Sörlin, Solveig Katrin -Sörlin, Wiveca Solveig .

Lagerlicens i Rättvik Aktiebolag har 556571-7799 som sitt organisationsnummer.