Solo Lighting AB

Dalarnas län

Information

Solo Lighting AB är ett företag som finns i Rättvik. I Solo Lighting AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pihlblad, Carl Peter som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Pihlblad, Thomas Jörgen som är född 1977 och har titeln Suppleant, Anderman, Pekka som är född 1965 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Solo Lighting AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Solo Lighting AB på telefon 0243-88666.

Bolaget skall bedriva ljud och ljusproduktion inom teater, film och musikevenemeng, bedriva vandrarhemsverksamhet, samt bedriva handel med och förvaltning av fast och lös egendom, företrädesvis avseende fastigheter och värdepapper samt bedriva uthyrning i anslutning därtill, och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Solo Lighting AB av bolagstypen Aktiebolag.

Solo Lighting AB är ett av många företag som finns i Dalarnas län och Rättvik arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Solo Lighting AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-08-18 och Solo Lighting AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-08-05.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Solo Lighting AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Solo Lighting AB har 556579-3782 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.