M T Hanssons Åkeri i Rättvik Aktiebolag

Dalarnas län

Information

I Dalarnas län så finns M T Hanssons Åkeri i Rättvik Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Rättvik här finns det många olika Aktiebolag. M T Hanssons Åkeri i Rättvik Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Dalarnas län. Rättvik jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Dalarnas län gör att företag trivs där.

M T Hanssons Åkeri i Rättvik Aktiebolag är momsregistrerat sedan2000-01-27 och har organisationsnummer 556582-2326.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0248-12186 alternativt besöka eller skicka post till M T Hanssons Åkeri i Rättvik Aktiebolag på följande adress Lötv. 6, 795 35, Rättvik.

M T Hanssons Åkeri i Rättvik Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-01-27.

I M T Hanssons Åkeri i Rättvik Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Hansson, Mans Hans Tage som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Hansson, Mans Vivi Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri och därmed förenlig verksamhet.