Spader Madame AB

Dalarnas län

Information

556594-9442 är organisationsnummer för bolaget Spader Madame AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Spader Madame AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Rättvik som är den kommunen som Spader Madame AB finns i.

Spader Madame AB har varit registrerat sedan 2000-07-17 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-12-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Spader Madame AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-12-14.

Spader Madame AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Rättvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Spader Madame AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Spader Madame AB så kan ni göra det på telefon genom 0248-20089 eller genom brev på följande adress:
Öja Tyskv. 3, 795 95, Vikarbyn

Bolaget skall bedriva uppfödning av hästar samt bedriva tävlingsverksamhet inom travsporten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Spader Madame AB och det är Danielsson, Per Åke som är född 1961 och har titeln VD, Danielsson, Per Åke som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Säbb Danielsson, Susanne Margareta som är född 1966 och har titeln Suppleant, Anderman, Pekka som är född 1965 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,