Bingsjö Entreprenad AB

Dalarnas län

Information

Bingsjö Entreprenad AB hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Bingsjö Entreprenad AB finns. I Rättvik så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bingsjö Entreprenad AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Bingsjö Entreprenad AB har haft sedan 2001-01-02. Bingsjö Entreprenad AB har funnits sedan och 2001-01-02 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bingsjö Entreprenad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bingsjö 25, 790 26, Enviken men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0246-40070.

Rättvik arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bingsjö Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat.

Bingsjö Entreprenad AB har idag 556598-8549 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Bingsjö Entreprenad AB

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom skogsnäringen och därmed förenlig verksamhet.

I Bingsjö Entreprenad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Knekt Leif Cyril som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Liss, Anna Maria som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Ulf Jonas som är född 1966 och har titeln Suppleant, Borgert Isaks, Lisa Maria Victoria som är född 1967 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .