Nette Produktion AB

Dalarnas län

Information

Bolaget skall montera prefabricerade hus, utföra snickeriuppdrag samt tillverka, inköpa och försälja konsthantverk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nette Produktion AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Rättvik så är Nette Produktion AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Rättvik arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Rättvik och i Dalarnas län. Redan 2000-10-31 så skapades Nette Produktion AB och företaget är har F-skattsedel Nette Produktion AB har haft det sedan 2001-01-02.

Nette Produktion AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-01-02

556599-9744 är organisationsnummret för företaget som finns i Rättvik.

Just nu är Nette Produktion AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Nette Produktion AB så går det att nå dem via telefon på 010-6666539 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nette Produktion AB är Kubenka Borgvall, Jeanette Christine som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Borgvall, Dan Olof Sture som är född 1965 och har titeln Suppleant, Nordkvist, Lars Erik Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .