Kurbitselefanter Konsulting AB

Dalarnas län

Information

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva konsultverksamhet inom försäljning, företagsledning och administration äga och förvalta fast och lös egendom samt värdepapper Design, tillverkning och försäljning av inredningsdetaljer Internethandel Bed and breakfast och näraliggande verksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kurbitselefanter Konsulting AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Rättvik så är Kurbitselefanter Konsulting AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Rättvik arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Rättvik och i Dalarnas län. Redan 2001-03-06 så skapades Kurbitselefanter Konsulting AB och företaget är har F-skattsedel Kurbitselefanter Konsulting AB har haft det sedan 2001-08-03.

Kurbitselefanter Konsulting AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-08-03

556608-0528 är organisationsnummret för företaget som finns i Rättvik.

Just nu är Kurbitselefanter Konsulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Kurbitselefanter Konsulting AB så går det att nå dem via telefon på 0248-30021 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kurbitselefanter Konsulting AB är Röhfors, Mats Gustaf som är född 1945 och har titeln VD, Röhfors, Mats Gustaf som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Agartz, Anne-Marie Viola som är född 1947 och har titeln Suppleant, Körkkö, Gunnel Maria som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .