Inge Östlund Bygg AB

Dalarnas län

Information

556609-1954 är organisationsnummer för företaget Inge Östlund Bygg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Inge Östlund Bygg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Rättvik som är den kommunen som Inge Östlund Bygg AB finns i.

Inge Östlund Bygg AB har varit registrerat sedan 2001-03-27 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-04-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Inge Östlund Bygg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-04-13.

Inge Östlund Bygg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Rättvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Inge Östlund Bygg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Östlund, Hans Åke -Östlund, Olov Inge

Vill ni komma i kontakt med Inge Östlund Bygg AB så kan ni göra det på telefon genom 0258-10402 eller genom brev på följande adress:
Furudal Bruksv. 10 D, 790 70, Furudal

Bolaget skall bedriva byggnadsentreprenad inom husbyggnad och reparationer, äga, förvalta och hyra ut fastigheter, äga och förvalta värdepapper, jord- och skogsbruk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Inge Östlund Bygg AB och det är Östlund, Olov Inge som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Östlund, Hans Åke som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Östlund, Olov Tommie som är född 1981 och har titeln Suppleant, Hagberg, Barbro Ulrika som är född 1965 och har titeln Revisor, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor