Palmbergs Spelcafé AB

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Rättvik och Palmbergs Spelcafé AB är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många bolag där och Palmbergs Spelcafé AB är ett av dem. Statusen för Palmbergs Spelcafé AB är att Bolaget är aktivt.

Palmbergs Spelcafé AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-12-11. Det finns flera olika bolag i Dalarnas län som är ett stort län. Rättvik där bolaget finns i jobbar för att bolag som Palmbergs Spelcafé AB ska trivas.

Palmbergs Spelcafé AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-28. I Rättvik så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av tidningar, tobaksvaror och vara ombud för spel, lotteri, travspel samt driva caférörelse och restaurang. Import, export och försäljning av livsmedel och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Palmbergs Spelcafé AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-28.

Idag är Palmbergs Spelcafé AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Palmbergs Spelcafé AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0248-51518.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Palmbergs Spelcafé AB är Gathu, Bo Ingemar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Olars Åsa Maria Lisskulla som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Östergren, Monica Elisabeth som är född 1961 och har titeln Suppleant, Hagberg, Barbro Ulrika som är född 1965 och har titeln Revisor, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Palmbergs Spelcafé AB har 556620-1348 som sitt organisationsnummer.