Truconex Engineering AB

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Rättvik och Truconex Engineering AB är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många företag där och Truconex Engineering AB är ett av dem. Statusen för Truconex Engineering AB är att Bolaget är aktivt.

Truconex Engineering AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-03-01. Det finns flera olika företag i Dalarnas län som är ett stort län. Rättvik där företaget finns i jobbar för att företag som Truconex Engineering AB ska trivas.

Truconex Engineering AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-04-16. I Rättvik så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verktygskonstruktion och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Truconex Engineering AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-04-16.

Idag är Truconex Engineering AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Truconex Engineering AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0248-40110.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Truconex Engineering AB är Hansson, Knuts Anders Olof som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Knuts Aina Ingegerd som är född 1942 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Truconex Engineering AB har 556623-5544 som sitt organisationsnummer.