Rättviks Trappfabrik AB

Dalarnas län

Information

Rättviks Trappfabrik AB hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Rättviks Trappfabrik AB finns. I Rättvik så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rättviks Trappfabrik AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Rättviks Trappfabrik AB har haft sedan 2002-05-09. Rättviks Trappfabrik AB har funnits sedan och 2002-05-09 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Rättviks Trappfabrik AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Snickeriv. 8, 795 32, Rättvik men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0248-797979.

Rättvik arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Rättviks Trappfabrik AB Privat, ej börsnoterat.

Rättviks Trappfabrik AB har idag 556627-0038 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Dicksved Grånäs, Ingrid Barbro -Grånäs, Erik Lennart Då styrelsen ska bestå av 4 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig. är den som för stunden ansvarar för Rättviks Trappfabrik AB

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av trätrappor samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Rättviks Trappfabrik AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Grånäs, Erik Lennart som är född 1940 och har titeln VD, Grånäs, Erik Lennart som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Dicksved Grånäs, Ingrid Barbro som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Grånäs, Erik Ragnar som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Jean Göran Robert som är född 1952 och har titeln Revisor, Revisab Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.