Fredholms i Furudal AB

Dalarnas län

Information

I Dalarnas län så finns Fredholms i Furudal AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Rättvik här finns det många olika Aktiebolag. Fredholms i Furudal AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Dalarnas län. Rättvik jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Dalarnas län gör att företag trivs där.

Fredholms i Furudal AB är momsregistrerat sedan2002-11-28 och har organisationsnummer 556629-9094.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-6678192 alternativt besöka eller skicka post till Fredholms i Furudal AB på följande adress Bruket, 790 70, Furudal.

Fredholms i Furudal AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-11-28.

I Fredholms i Furudal AB så sitter följande personer i styrelsen: Fredholm, Fritz Gustaf Thomas som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Wiklund, Anders Olof Gunnarson som är född 1939 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva gästgiveri- och konferensrörelse samt konsultverksamhet inom strategisk personalutveckling ävensom idka därmed förenlig verksamhet.