Ove Gudmundsson AB (Fastighetsbyrån Swedbank)

Dalarnas län

Information

Ove Gudmundsson AB (Fastighetsbyrån Swedbank) hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Ove Gudmundsson AB (Fastighetsbyrån Swedbank) finns. I Rättvik så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ove Gudmundsson AB (Fastighetsbyrån Swedbank) tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Ove Gudmundsson AB (Fastighetsbyrån Swedbank) har haft sedan 2003-05-01. Ove Gudmundsson AB (Fastighetsbyrån Swedbank) har funnits sedan och 2003-05-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ove Gudmundsson AB (Fastighetsbyrån Swedbank) så kan ni göra det genom att skicka er post till Vasag. 2, 795 30, Rättvik men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0248-51690.

Rättvik arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Ove Gudmundsson AB (Fastighetsbyrån Swedbank) Privat, ej börsnoterat.

Ove Gudmundsson AB (Fastighetsbyrån Swedbank) har idag 556637-2370 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ove Gudmundsson AB (Fastighetsbyrån Swedbank)

Bolaget skall bedriva fastighetsförmedling ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Ove Gudmundsson AB (Fastighetsbyrån Swedbank) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gudmundsson, Bernt Ove som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Gudmundsson, Dan Ove som är född 1971 och har titeln Suppleant, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .