Furudals Bruk AB

Dalarnas län

Information

Furudals Bruk AB hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Furudals Bruk AB finns. I Rättvik så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Furudals Bruk AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Furudals Bruk AB har haft sedan 2003-03-13. Furudals Bruk AB har funnits sedan och 2003-04-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Furudals Bruk AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Furudals Bruk Bruksv. 53, 790 70, Furudal men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0258-10210.

Rättvik arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Furudals Bruk AB Privat, ej börsnoterat.

Furudals Bruk AB har idag 556638-4789 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Furudals Bruk AB

Bolaget skall bedriva hotell och konferensverksamhet med restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Furudals Bruk AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Engberg, Bo Rikard som är född 1952 och har titeln VD, Engberg, Bo Rikard som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungberg, Karin Johanna som är född 1969 och har titeln Suppleant, Olofsson, Brus Per Erik som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .