SkogsErik i Rättvik AB

Dalarnas län

Information

Bolaget skall driva skogsentreprenadrörelse samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för SkogsErik i Rättvik AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Rättvik så är SkogsErik i Rättvik AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Rättvik arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Rättvik och i Dalarnas län. Redan 2003-02-21 så skapades SkogsErik i Rättvik AB och verksamheten är har F-skattsedel SkogsErik i Rättvik AB har haft det sedan 2003-03-13.

SkogsErik i Rättvik AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-03-13

556639-0166 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Rättvik.

Just nu är SkogsErik i Rättvik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med SkogsErik i Rättvik AB så går det att nå dem via telefon på 0248-20577 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom SkogsErik i Rättvik AB är Lissel, Erik Olov som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericsson, Lisbet Christina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Boggby, Kjell Åke som är född 1949 och har titeln Revisor, LR Redovisning Revision Mora AB som är född och har titeln Revisor, .