Furudals Hockeycenter AB

Dalarnas län

Information

Furudals Hockeycenter AB är ett av många verksamheter som finns i Rättvik. Det är nämligen den kommunen som Furudals Hockeycenter AB finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Furudals Hockeycenter AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-08-04.

Furudals Hockeycenter AB som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 2003-05-22. Men sedan 2003-08-04 så har Furudals Hockeycenter AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Furudal Ishallsv. 8, 790 70, Furudal. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Furudals Hockeycenter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0258-10620.

Rättvik arbetar för att verksamheter som Furudals Hockeycenter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Furudals Hockeycenter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Dalarnas län.

Bolaget skall bedriva försäljning av sportartiklar, fastighetsförvaltning, förvaltning av ishall, träningsläger hockeyskola ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Furudals Hockeycenter AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Furudals Hockeycenter AB och det är följande personer, Hedlund, Lars Erik som är född 1938 och har titeln VD, Hedlund, Lars Erik som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedlund, Anders Ludvig som är född 1945 och har titeln Suppleant, Eriksson, Lars-Erik som är född 1955 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Furudals Hockeycenter AB är 556644-5788.