Prans Invest AB

Dalarnas län

Information

Bolaget skall bedriva renovering, tätning och skydd av betong, uthyrning av maskiner och inventarier inom byggindustri och fritidssektorn, ljud och ljusproduktion inom teater, musik och idrottsevenemang, handel med värdepapper samt äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Prans Invest AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Rättvik så är Prans Invest AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Rättvik arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Rättvik och i Dalarnas län. Redan 2003-07-10 så skapades Prans Invest AB och företaget är har F-skattsedel Prans Invest AB har haft det sedan 2003-10-23.

Prans Invest AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-10-23

556646-5620 är organisationsnummret för företaget som finns i Rättvik.

Just nu är Prans Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Prans Invest AB så går det att nå dem via telefon på 070-5592390 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Prans Invest AB är Prans, Karl Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Ramberg, Karin Ulrika som är född 1974 och har titeln Suppleant, Fjärstedt, Leif Patrik som är född 1972 och har titeln Revisor, Lyngenberg, Anders Kristian som är född 1974 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .