Ambond Sport AB

Dalarnas län

Information

556651-5283 är organisationsnummer för verksamheten Ambond Sport AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ambond Sport AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Rättvik som är den kommunen som Ambond Sport AB finns i.

Ambond Sport AB har varit registrerat sedan 2003-11-10 och det finns flera verksamheter i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-11-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ambond Sport AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-11-11.

Ambond Sport AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Rättvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ambond Sport AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ambond Sport AB så kan ni göra det på telefon genom 0248-798880 eller genom brev på följande adress:
Hsb-g. 3 B, 795 30, Rättvik

Bolaget ska bedriva handel med sport- och fritidsartiklar, äga och förvalta fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ambond Sport AB och det är Bond, Per Tommy som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Bond, Svea Ann-Marie som är född 1960 och har titeln Suppleant, Stenberg, Hans Magnus som är född 1950 och har titeln Revisor, Söderlund, Stefan Åke Christian som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorgruppen Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,