Elisabeth Willner Perez AB

Dalarnas län

Information

556658-9908 är organisationsnummer för företaget Elisabeth Willner Perez AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elisabeth Willner Perez AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Rättvik som är den kommunen som Elisabeth Willner Perez AB finns i.

Elisabeth Willner Perez AB har varit registrerat sedan 2004-04-03 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Elisabeth Willner Perez AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-07.

Elisabeth Willner Perez AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Rättvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Elisabeth Willner Perez AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Willner Perez, Kristina Elisabeth

Vill ni komma i kontakt med Elisabeth Willner Perez AB så kan ni göra det på telefon genom 0248-51150 eller genom brev på följande adress:
Mickelsg. 1, 795 35, Rättvik

Bolaget ska bedriva hotell och restaurangverksamhet med konferenser samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Elisabeth Willner Perez AB och det är Willner Perez, Kristina Elisabeth som är född 1952 och har titeln VD, Willner Perez, Kristina Elisabeth som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Mjörnhag Tidén, Leena Caroline I K som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Tidén, Reine Bo Görgen som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagberg, Barbro Ulrika som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor