Vikarbyns Bygg AB

Dalarnas län

Information

Bolaget skall utföra alla inom byggbranschen förekommande uppdrag och bolaget skall förvalta fastigheter och värdehandlingar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vikarbyns Bygg AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Rättvik så är Vikarbyns Bygg AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Rättvik arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Rättvik och i Dalarnas län. Redan 2004-04-19 så skapades Vikarbyns Bygg AB och bolaget är har F-skattsedel Vikarbyns Bygg AB har haft det sedan 2005-11-24.

Vikarbyns Bygg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-11-24

556660-6082 är organisationsnummret för bolaget som finns i Rättvik.

Just nu är Vikarbyns Bygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Vikarbyns Bygg AB så går det att nå dem via telefon på 0248-20747 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vikarbyns Bygg AB är Angantyr, Erik Andreas som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Angantyr, Karin Jeanette som är född 1978 och har titeln Suppleant, Holback, Bengt Michael som är född 1963 och har titeln Revisor, Blumenberg, Leif Olov som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .