Helixutbildningar AB

Dalarnas län

Information

Helixutbildningar AB är ett bolag som finns i Rättvik. I Helixutbildningar AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundström, Jan Peter som är född 1965 och har titeln VD, Klockar Lundström, Christin E som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundström, Jan Peter som är född 1965 och har titeln Suppleant, Berglund, Erik Arne Henry som är född 1955 och har titeln Revisor, Mora Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Helixutbildningar AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Helixutbildningar AB på telefon 070-7776172.

Bolaget ska bedriva skolverksamhet inom grund-, gymnasial- och vuxenutbildning, uppdrags- företagsutbildning och konsultverksamhet i anslutning därtill, samt äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Helixutbildningar AB av bolagstypen Aktiebolag.

Helixutbildningar AB är ett av många bolag som finns i Dalarnas län och Rättvik arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Helixutbildningar AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-04-21 och Helixutbildningar AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-04-21.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Helixutbildningar AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Helixutbildningar AB har 556674-7290 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.