ISAC Sport AB

Dalarnas län

Information

ISAC Sport AB hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där ISAC Sport AB finns. I Rättvik så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. ISAC Sport AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket ISAC Sport AB har haft sedan 2005-09-29. ISAC Sport AB har funnits sedan och 2005-09-29 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till ISAC Sport AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Riksv. 23, 795 32, Rättvik men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-2119220.

Rättvik arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är ISAC Sport AB Privat, ej börsnoterat.

ISAC Sport AB har idag 556683-8271 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bräck, Jimmy Stig Niklas -Nielsen, Jens Christian är den som för stunden ansvarar för ISAC Sport AB

Bolaget skall bedriva import och försäljning av sportutrustning och därmed förenlig verksamhet.

I ISAC Sport AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Palmberg, Hans-Olof som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bräck, Dan Stefan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Bräck, Jimmy Stig Niklas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Fröjd, Bengt Tommy som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Laforet, Colin som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Shin Gustaf som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamotNielsen, Jens Christian som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Karl Mikael Ragnar som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Ståhl, Maria Helena som är född 1963 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.