Bo Brape Förvaltning AB

Dalarnas län

Information

I Rättvik finns det ett Aktiebolag som heter Bo Brape Förvaltning AB. Det finns flera bolag som liknar Bo Brape Förvaltning AB i Dalarnas län. Rättvik är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Bo Brape Förvaltning AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-11-03 och det finns flera bolag som är det i Dalarnas län.

Sedan 2005-08-15 så har Bo Brape Förvaltning AB varit registrerat. Idag är Bo Brape Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Bo Brape Förvaltning AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Bo Brape Förvaltning AB så kan ni göra det på 0248-12945.

Bolaget skall bedriva syrabetning och målning av stålmaterial, äga och förvalta aktier och fastigheter samt därmed förenlig vereksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Pers, Erik Tony som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bolmstam, Hans Arne Christer som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Brask, Rolf Börje som är född 1946 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Hagberg, Barbro Ulrika som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Bo Brape Förvaltning AB har 556684-5193 som sitt organisationsnummer.