David Karlberg Åkeri AB

Dalarnas län

Information

David Karlberg Åkeri AB hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där David Karlberg Åkeri AB finns. I Rättvik så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. David Karlberg Åkeri AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. David Karlberg Åkeri AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till David Karlberg Åkeri AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5245450.

Rättvik arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är David Karlberg Åkeri AB Privat, ej börsnoterat.

David Karlberg Åkeri AB har idag 556686-2339 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för David Karlberg Åkeri AB

Bolaget ska bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

I David Karlberg Åkeri AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .