Blanks Glas & Ram AB

Dalarnas län

Information

Bolaget ska bedriva glasmästeri samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Blanks Glas & Ram AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Rättvik så är Blanks Glas & Ram AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Rättvik arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Rättvik och i Dalarnas län. Redan 2005-11-01 så skapades Blanks Glas & Ram AB och företaget är har F-skattsedel Blanks Glas & Ram AB har haft det sedan 2006-01-19.

Blanks Glas & Ram AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-01-19

556689-0769 är organisationsnummret för företaget som finns i Rättvik.

Just nu är Blanks Glas & Ram AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Blanks Glas & Ram AB så går det att nå dem via telefon på 0248-17193 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Blanks Glas & Ram AB är Blank, Karl Erik som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mökjas, Jonas Lennart som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Hampus, Emma Sara Caroline som är född 1981 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Hagberg, Barbro Ulrika som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .