Therese Borssén AB

Dalarnas län

Information

I Dalarnas län så finns Therese Borssén AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Rättvik här finns det många olika Aktiebolag. Therese Borssén AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Dalarnas län. Rättvik jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Dalarnas län gör att företag trivs där.

Therese Borssén AB är momsregistrerat sedan2006-01-19 och har organisationsnummer 556691-0856.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0248-51581 alternativt besöka eller skicka post till Therese Borssén AB på följande adress Kvarng. 2, 795 35, Rättvik.

Therese Borssén AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-01-19.

I Therese Borssén AB så sitter följande personer i styrelsen: Borssén, Therese Kristina som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Borssén, Inga-Lill Kristina som är född 1957 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva idrottsverksamhet, reklam- och PR- verksameht, inrednings och designverksamhet, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenliga verksamheter.