Rättvik Bowling & Krog AB

Dalarnas län

Information

556691-4304 är organisationsnummer för företaget Rättvik Bowling & Krog AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rättvik Bowling & Krog AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Rättvik som är den kommunen som Rättvik Bowling & Krog AB finns i.

Rättvik Bowling & Krog AB har varit registrerat sedan 2005-11-24 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rättvik Bowling & Krog AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-12-28.

Rättvik Bowling & Krog AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Rättvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rättvik Bowling & Krog AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Kas Sjöblom, Gun Annika -Sjöblom, Nils Lennart

Vill ni komma i kontakt med Rättvik Bowling & Krog AB så kan ni göra det på telefon genom 0248-30072 eller genom brev på följande adress:
Smigärdet 4, 795 36, Rättvik

Bolaget ska driva bowlinghall med restaurang, konferens och spa samt äga och förvalta fastighet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rättvik Bowling & Krog AB och det är Sjöblom, Nils Lennart som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Guström, Lars Björn som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Kas Sjöblom, Gun Annika som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Åhlberg, Mats Bertil som är född 1947 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,