Dala Artist & Event AB

Dalarnas län

Information

556693-4831 är organisationsnummer för bolaget Dala Artist & Event AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dala Artist & Event AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Rättvik som är den kommunen som Dala Artist & Event AB finns i.

Dala Artist & Event AB har varit registrerat sedan 2005-12-12 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dala Artist & Event AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-15.

Dala Artist & Event AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Rättvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dala Artist & Event AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Dala Artist & Event AB så kan ni göra det på telefon genom 070-2480289 eller genom brev på följande adress:
Knihsg. 21, 795 31, Rättvik

Bolaget ska utföra bokning av nöjesevenemang, förmedling av artister och övrig artistisk verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dala Artist & Event AB och det är Andersson, Lars David som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nouvel, Per Niklas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karin Lena som är född 1960 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Larsson, Perols Lars Rune som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor,