Lenåsens Bil & Traktor AB

Dalarnas län

Information

Lenåsens Bil & Traktor AB är ett av många bolag som finns i Rättvik. Det är nämligen den kommunen som Lenåsens Bil & Traktor AB finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lenåsens Bil & Traktor AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-03-16.

Lenåsens Bil & Traktor AB som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 2006-03-02. Men sedan 2006-03-16 så har Lenåsens Bil & Traktor AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Silverberg N. v. 13, 795 96, Boda Kyrkby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lenåsens Bil & Traktor AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-4208003.

Rättvik arbetar för att bolag som Lenåsens Bil & Traktor AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lenåsens Bil & Traktor AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Dalarnas län.

Föremålet för bolagets verksamhet är inköp och försäljning av skog och därmed förenlig verksamhet. Bolaget utför även fordonsreparationer och underhåll av bilar, traktorer och skogsmaskiner samt försäljning av däck och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lenåsens Bil & Traktor AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lenåsens Bil & Traktor AB och det är följande personer, Clason, Robert Gustaf som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Clason, Peter Gustaf som är född 1967 och har titeln Suppleant, Leksell, Karin Majvor som är född 1961 och har titeln Revisor, LR Revision Falun/Leksand AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lenåsens Bil & Traktor AB är 556698-9512.