Hernek Design AB

Dalarnas län

Information

I Rättvik finns det ett Aktiebolag som heter Hernek Design AB. Det finns flera verksamheter som liknar Hernek Design AB i Dalarnas län. Rättvik är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2006-03-21 så har Hernek Design AB varit registrerat. Idag är Hernek Design AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Hernek Design AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Hernek Design AB så kan ni göra det på 070-6802684.

Bolaget skall bedriva verksamhet som omfattar konsulttjänster inom områdena industridesign, upplevelsedesign, grafisk design, webbdesign, och projektledning samt därmed förenlig verksamhet. Företagets verksamhet innefattar även hästverksamhet med inriktning mot uthyrning av hästar och utrustning avsett för turistupplevelser med häst, även utveckling och paketering av turistupplevelser med fokus på häst samt därmed förenlig verksamhet. Företagets verksamhet innehåller dessutom försäljning via gårdsbutik, internet och som grossist till andra butiker, av produkter med anknytning till något av områdena häst, hälsa, konst, lokal utveckling samt därmed förenlig verksamhet. Företagets verksamhet innefattar även egen utveckling och framtagning av produkter med häst eller turistanknytning under egna varumärken för försäljning enligt ovan samt därmed förenlig verksamhet. Företaget bedriver även verksamhet inom området utbildning: Utveckling och eller genomförande av kurser, utbildningar, föreläsningar och seminarier med anknytning till något av företagets verksamhetsområden inom kreativitet, entreprenörskap, design och häst samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Söderman, Per Åke som är född 1950 och har titeln Likvidator, Stohr, Sune Christer som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorn Christer Stohr som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

Hernek Design AB har 556700-2653 som sitt organisationsnummer.