KL Projektutveckling AB

Dalarnas län

Information

KL Projektutveckling AB är ett bolag som finns i Rättvik. I KL Projektutveckling AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lövgren, Kent Ingemar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Smångs Lövgren, Mona Elisabeth som är född 1955 och har titeln Suppleant, Hagberg, Barbro Ulrika som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med KL Projektutveckling AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå KL Projektutveckling AB på telefon 0248-20025.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och produktion avseende projektutveckling, affärsplanering, organisationsutveckling, personalutveckling, marknadsplanering, marknadsföring och marknads- analys. Bolaget skall också äga och förvalta fastigheter, lös egendom samt värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är KL Projektutveckling AB av bolagstypen Aktiebolag.

KL Projektutveckling AB är ett av många bolag som finns i Dalarnas län och Rättvik arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

KL Projektutveckling AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-12-23 och KL Projektutveckling AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för KL Projektutveckling AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

KL Projektutveckling AB har 556708-9742 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.