FöretagsSupport Roos & Roos AB

Dalarnas län

Information

Bolaget ska erbjuda konsulttjänster inom affärsutveckling, ledarskap och styrelsearbete, liksom förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för FöretagsSupport Roos & Roos AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Rättvik så är FöretagsSupport Roos & Roos AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Rättvik arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Rättvik och i Dalarnas län. Redan 2006-10-20 så skapades FöretagsSupport Roos & Roos AB och företaget är har F-skattsedel FöretagsSupport Roos & Roos AB har haft det sedan 2006-12-07.

FöretagsSupport Roos & Roos AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-04

556713-4019 är organisationsnummret för företaget som finns i Rättvik.

Just nu är FöretagsSupport Roos & Roos AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med FöretagsSupport Roos & Roos AB så går det att nå dem via telefon på 0248-30208 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom FöretagsSupport Roos & Roos AB är Roos, Dick Karl-Erik som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Roos, Anna-Maja som är född 1947 och har titeln Suppleant, Blumenberg, Leif Olov som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .