Sockerbagaren i Rättvik AB

Dalarnas län

Information

Bolagets verksamhet skall vara bageri och konditori samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sockerbagaren i Rättvik AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Rättvik så är Sockerbagaren i Rättvik AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Rättvik arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Rättvik och i Dalarnas län. Redan 2006-11-20 så skapades Sockerbagaren i Rättvik AB och företaget är har F-skattsedel Sockerbagaren i Rättvik AB har haft det sedan 2006-12-14.

Sockerbagaren i Rättvik AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-12-14

556715-9081 är organisationsnummret för företaget som finns i Rättvik.

Just nu är Sockerbagaren i Rättvik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Sockerbagaren i Rättvik AB så går det att nå dem via telefon på 0248-13388 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sockerbagaren i Rättvik AB är Jansson, Gun Ketti Elise som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Carl Bengt David som är född 1971 och har titeln Suppleant, Gilljam, Jan Patrik som är född 1970 och har titeln Revisor, Mora Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .