EdGyr AB

Dalarnas län

Information

Bolaget ska idka byggnadsverksamhet och handel med byggvaror, utföra tjänster inom byggsektorn, idka handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för EdGyr AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Rättvik så är EdGyr AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Rättvik arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Rättvik och i Dalarnas län. Redan 2007-01-18 så skapades EdGyr AB och verksamheten är har F-skattsedel EdGyr AB har haft det sedan 2007-03-29.

EdGyr AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-03-29

556720-8326 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Rättvik.

Just nu är EdGyr AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med EdGyr AB så går det att nå dem via telefon på 070-3975163 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom EdGyr AB är Edfalk, Nils Martin som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gyris, Anders Joacim som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Momkvist, Maria Elisabeth som är född 1981 och har titeln Suppleant, Skoglund, Jimmy Rolf Joel som är född 1974 och har titeln Revisor, Hedbern, Jan som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Wermdal Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.