Cembra Möbel- och specialsnickeri AB

Dalarnas län

Information

I Rättvik finns det ett Aktiebolag som heter Cembra Möbel- och specialsnickeri AB. Det finns flera företag som liknar Cembra Möbel- och specialsnickeri AB i Dalarnas län. Rättvik är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Cembra Möbel- och specialsnickeri AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-05-03 och det finns flera bolag som är det i Dalarnas län.

Sedan 2007-02-02 så har Cembra Möbel- och specialsnickeri AB varit registrerat och sedan 2007-05-03 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Cembra Möbel- och specialsnickeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Cembra Möbel- och specialsnickeri AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Berg Olles v., 795 32, Rättvik. Vi ni istället prata med Cembra Möbel- och specialsnickeri AB så kan ni göra det på 070-2575988.

Bolaget ska bedriva finsnickeri, tillverka inrednings- och specialsnickerier, catering samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Johansson, Tommy Gustav Fredrik som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Sven Anders Patrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Inger Kerstin Viola som är född 1940 och har titeln Suppleant, Johansson, Sven Alvar som är född 1940 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Holback, Bengt Michael som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Cembra Möbel- och specialsnickeri AB har 556722-6492 som sitt organisationsnummer.