Optic Shop Sverige AB

Dalarnas län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och anpassning av glasögon och kontaktlinser, utföra synundersökningar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Optic Shop Sverige AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Rättvik så är Optic Shop Sverige AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Rättvik arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Rättvik och i Dalarnas län. Redan 2007-03-01 så skapades Optic Shop Sverige AB och företaget är har F-skattsedel Optic Shop Sverige AB har haft det sedan 2007-05-24.

Optic Shop Sverige AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-05-24

556724-7944 är organisationsnummret för företaget som finns i Rättvik.

Just nu är Optic Shop Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Optic Shop Sverige AB så går det att nå dem via telefon på 0248-12030 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Optic Shop Sverige AB är Andersson, Kjell Wilhelm som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagwall, Martin Alexander som är född 1987 och har titeln Suppleant, Holback, Bengt Michael som är född 1963 och har titeln Revisor, Dahlman, Ing-Britt Helena som är född 1977 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .