MOBISMA AB

Dalarnas län

Information

MOBISMA AB hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där MOBISMA AB finns. I Rättvik så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. MOBISMA AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket MOBISMA AB har haft sedan 2007-08-16. MOBISMA AB har funnits sedan och 2007-08-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till MOBISMA AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kaserng. 1, 761 46, Norrtälje men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-12200746.

Rättvik arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är MOBISMA AB Privat, ej börsnoterat.

MOBISMA AB har idag 556734-3065 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lindström, Bo David Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för MOBISMA AB

Bolaget skall bedriva mjukvaruutveckling inom IT-området, med inriktning på telefoni samt konsultverksamhet i anslutning till detta, handel med hårdvara och mjukvara, äga och förvalta aktier och fastigheter, bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I MOBISMA AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindström, Bo David som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Albertsson, Hans Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Jim Stig Roland som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersen, Steen Emborg som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Isbrand, Per Johan Erik Eriksson som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.