ModulPool Sweden AB

Dalarnas län

Information

ModulPool Sweden AB hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där ModulPool Sweden AB finns. I Rättvik så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. ModulPool Sweden AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket ModulPool Sweden AB har haft sedan 2007-10-04. ModulPool Sweden AB har funnits sedan och 2007-10-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till ModulPool Sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Backa Flenhällsv. 23, 795 91, Rättvik men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-1448486.

Rättvik arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är ModulPool Sweden AB Privat, ej börsnoterat.

ModulPool Sweden AB har idag 556739-1205 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för ModulPool Sweden AB

Bolaget ska bedriva tillverkning av minipooler i rostfritt stål och därmed förenlig verksamhet.

I ModulPool Sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Carl Jonny Olof som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Back, Linn Lava Hilma som är född 1986 och har titeln Suppleant, Olofsson, Brus Per Erik som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .