D K Åkeri AB

Dalarnas län

Information

D K Åkeri AB hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där D K Åkeri AB finns. I Rättvik så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. D K Åkeri AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket D K Åkeri AB har haft sedan 2007-11-29. D K Åkeri AB har funnits sedan och 2007-11-29 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till D K Åkeri AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ovanmyra Jonesgatu 5, 795 96, Boda Kyrkby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6282888.

Rättvik arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är D K Åkeri AB Privat, ej börsnoterat.

D K Åkeri AB har idag 556741-7299 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för D K Åkeri AB

Bolaget skall bedriva vägtransport av gods, uthyrning av lastbil med förare, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I D K Åkeri AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karls, Anders Daniel som är född 1974 och har titeln VD, Karls, Anders Daniel som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Knutsson, Jenny Margareta som är född 1977 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Hagberg, Barbro Ulrika som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .